Cemal Can ve Aleyna Tilki, Acun Ilıcalı’nın yeni projesinde

Medya patronu Acun Ilıcalı dijital platform hazırlıklarını sürdürüyor. Platformda yer alacak ünlüler belli olmaya başladı.

Netflix’in uygunsuz içerikler ile gündemde yerini almasının akabinde faaliyete geçen Acun Ilıcalı kurmayı planladığı platform için Kültür ve Turizm Bakanlığı dahil gerekli kuruluşlara başvuru yaptığı öğrenilmişti. TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı, Netflix’e rakip olmaya hazırlanıyor.

Ilıcalı’nın kurmaya hazırlandığı dijital TV platformunun altyapısı için hazırlıkların başladı.

Kaynaklar, kurulacak dijital TV platformunun konsept olarak Netflix ve BluTV’den herhangi bir farkının olmayacağını fakat ağırlıklı olarak yeni yapılacak yarışmalara odaklanacağını aktardı.

Platform için yeni yarışmaların yapılacağını belirten kaynaklar, orijinal dizi ve filmlerin de yapılacağını söyledi. Platform için ayrılacak bütçenin önümüzdeki haftalarda belli olacağı öğrenildi. Projelerini netleştiren Acun Ilıcalı’nın ünlü isimlerle anlaşmaya bile vardığı söyleniyor. Bu isimlerden biri de Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ile bir araya gelmiş ama ikili buluşmanın detayları ile ilgili bilgi vermemişti. Acun Ilıcalı, Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile genç popçu Aleyna Tilki’yi partner yapıyor.

Acun Ilıcalı’ya yakın kaynaklar Cem Yılmaz ile birlikte Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’tan oluşan 3 Adam’a, platform için özel film yapma hedeflerinin olduğunu belirtti.

Ilıcalı’nın platformunda Survivor kadrosunun sevilen isimlerinden Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’nın da olacağı konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.