Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri’si sosyal medyada sınıfta kaldı

Cem Yılmaz’ın Netflix’e hazırladığı dizisi Erşan Kuneri dün itibarıyla yayın hayatına başladı. İlk sezonuyla ekrana gelen Erşan Kuneri, sosyal medyayı ikiye böldü. Büyük bir çoğunluk diziye beğenmediklerine dair yorumlarda bulundular.

Cem Yılmaz ilk G.O.R.A. filminde yer verdiği Erşan Kuneri adlı karakterine yıllar sonra Arif V 216 filminde yer vermişti. Bu karakteri için ayrıca bir proje hazırlayacağını söyleyen Cem Yılmaz, filmden 5 yıl sonra bu projesini gerçekleştirdi. 7 bölümden oluşan dijital dizi ile Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri, sosyal medyanın gündemine yerleşti.

blank

Trend Topic olan dizi eleştirilerin hedefi oldu. Masumlar Apartmanı dizisi ile yıldızlarını parlatan Ezgi Mola ile Merve Dizdar’ın kadrosunda yer aldıkları dizide ayrıca Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi isimler yer aldı.

Birçok kullanıcı diziyi beğenmediğini belirten eleştirel yorumlarda bulundu. Beğenenlerin sayısı ise olumsuz yorumlara kıyasla az kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.