Cem Yılmaz’ın birlikte çalıştığı arkadaşı hayatını kaybetti

Cem Yılmaz’ın filmlerinde birlikte çalıştığı teknik personelden Sabri Livan geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti. Cem Yılmaz’ın filmlerinde birlikte çalıştığı teknik personelden Sabri Livan geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti. Bu ani ölüm karşısında üzüntüye boğulan başarılı komedyen yaşadığı duyguları ve taziye mesajını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmayı uygun gördü.

Livan’ın bir fotoğrafını hesabından paylaşan başarılı komedyen fotoğrafın altına: “Canım kardeşim Sabri’yi genç yaşta kaybettik. Mekanı cennet olsun. Ailesinin, tüm iş arkadaşlarımın başı sağolsun” notunu düşmüş.

cem sabri

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.