Cem Yılmaz’ın başrolde olduğu ‘İftarlık Gazoz’un galası Kanyon’da yapıldı

Cem Yılmaz’ın başrolde olduğu Yüksel Aksu’nun yeni filmi ‘İftarlık Gazoz’un galası Kanyon’da yapıldı. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı gecede komedyen, Vizontele Tuuba’ya atıfta bulundu.

‘İftarlık Gazoz’ sinema filmi görücüye çıktı. Yüksel Aksu’nun yazıp yönettiği filmde Cem Yılmaz ile Berat Efe Parlar oynuyor. Tüm oyuncu kadrosunun hazır bulunduğu gala ünlü isimleri bir araya getirdi. Esprileriyle galada güldüren Cem Yılmaz, filmin devamının çekilip çekilmeyeceği yönündeki soruya kendine has yanıt verdi. Komedyen “Devam filmi olmaz, “İftarlık Gazoz: Tuuba” yapacak halimiz yok” diyerek Yılmaz Erdoğan imzalı ‘Vizontele: Tuuba’ filmine göndermede bulundu. Çekimleri Muğla’da gerçekleştirilen filmde o yöreye ait şiveyi kullandığını söyleyen Yılmaz, “Filmin tamamında zorlandım, ben o şiveyi konuşamayacak kadar iyi Türkçe konuşuyorum” dedikten sonra kahkahayı bastı.

Cem Yılmaz’dan yeni bir film ‘İftarlık Gazoz’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.