Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz’dan elektrik faturası tepkisi!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın oyuncu ve yazar ağabeyi Can Yılmaz, ofisine gelen elektrik faturasının fotoğrafını paylaştı.

Koronavirüs nedeniyle 64 gündür kapalı olan ofisine gelen elektrik faturasını paylaşan Can Yılmaz, Orhan Veli’nin “İstanbul’u dinliyorum” şiiriyle faturayı tarif etti.

Yılmaz, 913,70 TL gelen elektrik faturasını paylaşıp şu ifadeleri kullandı: “64 gündür kapalı olan ofiste elektrik faturasına bakıyorum gözlerim kapalı, önce hafiften bir rüzgar esiyor, yavaş yavaş sallanıyor yapraklar. Ağaçlarda; Uzaklarda, çok uzaklarda, sucuların hiç durmayan çıngırakları. İstanbul`u dinliyorum, gözlerim kapalı.”

blank

“BU NEDİR”

DESTEK Medya Grup Başkanı Yelda Cumalıoğlu da koronavirüs nedeniyle kapalı olan ofislerine gelen elektrik faturasına sitem etti. Cumalıoğlu, “Kapalı olan ofisimize yediyüz küsür TL elektrik faturası geldi! Bu nedir” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.