Cem Yılmaz’dan G.O.R.A. müjdesi

Cem Yılmaz’ın YouTube kanalını takip eden kişi sayısı iki milyonu buldu. Ünlü komedyen bu gelişme üzerine kanalında, ağabeyi Can Yılmaz’ı da dahil ettiği teşekkür konuşması yaptı. Yakında başlayacağı yeni projesini de açıklayan Cem Yılmaz şunları söyledi:

“Şimdi G.O.R.A’nın devam projesi var tezgahımızda. Amacımız G.O.R.A’daki Arif ile Robot 2016’yı bir macera içine sokmak. Temmuz veya ağustosta Zafer (Algöz) ağabey ve Ozan’la (Güven) çekip ilkbahara çıkaracağız filmi.”

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı bilim kurgu, komedi türündeki G.O.R.A, vizyona girdiği 2004 yılında Türk sinema tarihinin en pahalı yapımlardan biri olarak 4 milyon kişi tarafından izlendi. Filmin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Rasim Öztekin, Özkan Uğur, Cezmi Baskın, Şafak Sezer, Özge Özberk, Ozan Güven ve Engin Günaydın yer aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.