Cem Yılmaz’dan ‘Erşan Kuneri’ sürprizi!

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri adlı dizisinin ana karakterinin fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü komedyenin fenomen karakteri Erşan Kuneri paylaşımına hayranları tarafından beğeni yağdı.

Cem Yılmaz’dan dikkat çeken paylaşım geldi. Cem Yılmaz dijital platformda yayınlanacak dizisi ‘Erşan Kuneri’nin yeni halini sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. ile Arif V 216 filmlerinde yer alan Erşan Kuneri karakteri çok sevilmişti. Ünlü komedyen fenomen karakterini ‘Erşan Kuneri’ adlı diziyle dijital platformda hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Cem Yılmaz yeni dizisindeki fenomen tiplemesini takipçilerine sunduğu sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

blank

48 yaşındaki ünlü komedyenin Instagram’dan “Geliyor!” ve Twitter’dan “Erşan 1981!” notunu düşerek yaptığı paylaşımları büyük ilgi gördü.

Dizide fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alınıyor. Cem Yılmaz’ın her bölümde farklı hikayelerin olacağı ve 8 bölümden oluşan yeni dizisindeki ana karakteri popülerliğini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.