Cem Yılmaz’a gişede hüzün

‘Ali Baba ve Yedi Cüceler’ filmini yazıp yöneten aynı zamanda oynayan Cem Yılmaz, resmi twitter hesabından olumsuz eleştirilere kendine has ironik yanıtlar verdi. ‘Sean Penn ile başrollerini paylaştığım “3 Yerde Güldüm” “I laughed 3 times” adlı komedi aksiyon filminin seti başlıyor. Ocak başı gibi!’ diyerek eleştirilere kendince ilk yorum getiren oyuncu, bir takipçisinin “Geldiğin en son nokta bu mudur sinemada. Yönetmenlik yapma bir daha…” mesajına ‘Söz!’ karşılığını verdi. Bir diğer kullanıcının “b..k bir film” demesi üzerine “Şık bir seyirci (filmde küfür var)” diyerek olaya esprili yaklaştı.

Gişede hüzün

Cem Yılmaz’ın son filmi ‘Ali Baba ve Yedi Cüceler’, vizyona girdiği ilk haftada 1 milyon 140 bin kişi tarafından izlendi. Bu rakamla Yılmaz, ‘Pek Yakında’yı geçerken ‘Yahşi Batı’, ‘AROG’ ve ‘GORA’nın ilk haftalık izlenme oranına yaklaşamadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.