Cem Yılmaz, Zeki Müren oldu

Komedyen Cem Yılmaz yeni filmi ArifV216 için Zeki Müren kostümü giyerek objektif karşısına geçti.

Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı yeni filmi ArifV216’da izleyicilere birçok nostalji yaşatacak olan Cem Yılmaz, birçok rolle izleyici karşısına çıkacak.

44 yaşındaki Yılmaz, iki haftada özel olarak hazırlanan Zeki Müren kostümünü giyerek GQ Türkiye için kamera karşısına geçti. Yılmaz bu renkli kareyi sosyal medyadan da paylaşmayı ihmal etmedi.

Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde ise film için özel bir parti vermişti. Özel gecede filmin senaryosunun geçtiği 1969 yılının ruhu yaşatılmıştı. Geceye katılanların 60’lı yılların kostümlerini giydiği partide Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Seda Bakan ve Mert Fırat başta olmak üzere filmin tüm oyuncuları hazır bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.