Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya hakkında flaş iddia!

Yaşadıkları aşkla magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sosyal medyada dolaşan iddiaya göre, Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz dün bebekte bir mekanda buluştu. Çift içeriye girdikten sonra içeride bulunan müşterilerin ve çalışanların telefonlarının toplatılmasını istedi. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı artık basında yeteri kadar yer alırken bu önlemin neden alındığına ise kimse anlam veremedi.

blank
Cem Yılmaz – Serenay Sarıkaya

SERENAY’A YAKIŞTIRAMADILAR

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkının daha uzun süre basını meşgul edeceği düşünülürken sosyal medyada da olay gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları Defne Samyeli’ne destek olurken Serenay Sarıkaya’nın böyle bir olayın içinde olmasını anlam veremediklerini ve Serenay’a bu durumu hiç yakıştıramadıklarını söyledi.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile olan aşkını itiraf etti!

Cem Yılmaz – Serenay Sarıkaya
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.