Cem Yılmaz: Tarkan çocuğu olduktan sonra çok değişti

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde hayranlarının karşısına çıktı. Kıbrıs’ta dördüncü kez sahne alan Yılmaz, kendisini izlemeye gelenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Komedyen Cem Yılmaz, Gazimağusa’daki Concorde Luxury Hotel’de CMYLMZ-Diamond-Elite-Platinum-Plus adlı gösterisini sergiledi.

Biletleri günler öncesinden tükenen gösteride salon hınca hınç doldu.

KKTC BAŞBAKANINA VATANDAŞLIK KONUSUNU BURDA KONUŞMAYACAM

Cem Yılmaz’ı izlemeye gelenler arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar VE eşi Sibel Tatar. Yılmaz KKTC başbakanına takılmadan edemedi.. Merak etmeyin Başbakanım sizinle burada vatandaşlık konusunu konuşmayacağım diyerek takıldı.

blank
Cem Yılmaz

Kıbrıslı Türk iş adamı Necati ve eşi Ferda…. program sunucusu Zahide Yetiş ve Kıbrıs’tan ve Türkiye’den gelen hayranları izledi.

Cem Yılmaz, gösterisinin başında kendisini izleyenler arasında ‘hamile bir bayan var mı?’ diye sorunca bir hayranı kendisini gösterdi. İzleyicisinin 9 aylık hamile olduğunu öğrenen Yılmaz’ın, “Sanırım çocuğu burada doğurmak İçin buraya geldiniz” demesi salondakileri kahkahaya boğdu.

TARKAN BEBEĞİ OLDUKTAN SONRA ÇOK DEĞİŞTİ

Yılmaz; Tarkan, gözleriyle sevişen biri ama çocuğu olduktan sonra çok değişti..dedi. Mustafa Sandal ve Zafer Algöz gibi sanatçı dostlarına da takıldığı gösterisiyle büyük alkış aldı.

Cen Yılmaz’ın, Tarkan’ın dansını taklit edip şarkısının sözlerine takıldığı bölümde kahkahalar zirve yaptı.

Ünlü komedyen, 1 saat 45 dakika boyunca sahnede kaldı.

Gösteri sonunda KKTC Başbakanı Ersin Tarar, gösteriyi çok beğendiğini ve Cem Yılmaz’ın iyi bir stand-up sanatçısı olduğunu söyledi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.