Cem Yılmaz sorusundan kaçan Defne Samyeli kameramanın ayağını ezdi!

Defne Samyeli, önceki gece Nişantaşı’nda bulunan bir mekanda sahne aldı. Mekan çıkışı ayrıldığı Samyeli’ye Cem Yılmaz ile ilgili sorular soruldu.Sorulara yanıt vermek istemeyen Samyeli, geri geri giderken bir kameramanın ayağını ezdi.

Cem Yılmaz’ın kendisine ihanet ettiğini ima ederek magazin gündemine damgasını vuran Defne Samyeli, önceki gece Nişantaşı’nda bulunan bir mekanda sahne aldı.Mekan çıkışı objektiflere yansıyan Defne Samyeli’ne, ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz ile ilgili sorular soruldu. Sorulara yanıt vermek istemeyen Samyeli, geri geri giderken bir kameramanın ayağını ezdi.

blank

NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ

Kardeşinin ve muhabirlerin uyarısı ile hemen geriye giden şarkıcı, ne yapacağını şaşırdı. Samyeli, “Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa, hemen hastaneye gidelim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.