Cem Yılmaz: Sevilmek kadar sevilmemeyi de normal karşılıyorum

‘Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’a konuşmacı olarak katılan Cem Yılmaz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yılmaz, finansal anlamda sanıldığı kadar başarılı bir yapımcı olmadığını açıkladı.

Meslek hayatında keşkelerinin olmadığını ve sınırlarını bildiğini söyleyen Cem Yılmaz ”Yıllarca televizyon programı yapmam için teklif geldi ama başarısız olacağımı bildiğim için kabul etmedim. Kendimi izlemek istemem ki. Katrilyon teklif etseler cevabım ‘Hayır’.

“MAAŞIMIN BİR MİLYON KATINI TEKLİF ETMİŞLERDİ, REDDETTİM”

İlk reklam filminde maaşımın 1 milyon katını teklif etmişlerdi. ‘Bana uygun değil’ diyerek onu da reddettim” dedi.

“GORA’DAN 100 BİN ZARAR ETTİM”

Finansal yönden başarılı bir yapımcı olmadığını belirten Cem Yılmaz, ‘G.O.R.A’dan 100 bin TL zarar ettim. G.O.R.A.’dan 100 bin lira zarar ettiğini açıklayan Yılmaz, “Kârlı bir yapımcı değilim, finansal yönden. Çok büyük filmlerden küçücük zarfla para aldığımız oldu. Kapı baca kırılıyor geriye bu kadar kalıyor. Onu kimse bilmiyor” diye konuştu.

”ONLARIN İLİŞKİSİ MEKANİK”

Hiç fan kulübü olmadığını dile getiren komedyen, ”Sevilmek kadar sevilmemeyi de normal karşılıyorum. Kimseye ‘Hayranlarım’ diye hitap etmedim. Sahtekâr şöhretler bu konforu yaşıyorlar, onların fanları oluyor, bilmem ne oluyor. ‘Ballarım, canlarım’ diyorlar. İlişkileri mekanik” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.