Cem Yılmaz, sessizliğini bozdu

Sosyal medyadan, darbe girişimine tepkisiz kaldığı için yoğun şekilde eleştirilen Cem Yılmaz, sessizliğini bozdu. Sosyal medyadan, darbe girişimine tepkisiz kaldığı için yoğun şekilde eleştirilen Cem Yılmaz, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Twitter hesabından paylaştı

Cem Yılmaz, darbe girişimi sonrası pek çok ünlü ismin aksine sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı. Bu tercihi yüzünden de sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde eleştiri bombardımanına tutulan ve hatta kendisi hakkında yurt dışına çıktığı şeklinde haberler de yapılan başarılı komedyen Cem Yılmaz, uzun bir sürenin ardından sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından hakkında yapılmış haberlerin kupürlerini paylaşan Yılmaz, bu yorumların haksız olduğunu dile getirdi.

cem1

cem2

cem3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.