Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar’dan daha komik

Ünlü komedyen Cem Yılmaz gazeteci Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında sunduğu programın konuğu oldu.

Sevilen komedyen Cem Yılmaz ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalına konuk oldu. Özdemir’in sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz samimi itiraflarda bulundu.

YouTube video

‘EN KOMİK BENİM’

Programda en dikkat çeken anlar işe Cüneyt Özdemir’in Cem Yılmaz‘a, üzerinde baskı olup olmadığı ve Şahan Gökbakar ile olan izlenme yarışı sorusu oldu.

Bu çekişmenin anlamlı olmadığını söyleyen Cem Yılmaz soruya şu şekilde yanıt verdi. “Kim daha komik konusu tartışılacak bir konu değil. Tabii ki ben daha komiğim. Bir insanın ancak deli olması lazım. 18-19 yaşından beri mizahla yaşayan bir insanım. Kendim bir şeyler yazıp çiziyorum. Bunu daha komik olmak için yapmıyorum. Benim hayatım bu süreçten oluşuyor.” dedi.

Birincil amacının ülkeye faydasının dokunması olduğunu söyleyen Cem Yılmaz günlük hayatta insanın kafasına takılan sorunlarını tespit ettiğini bunu da sıkıcı değil merhamet komedisinden beslenerek insanlara anlattığını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.