Cem Yılmaz, Netflix’e ayar verdi!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Netflix ile atışması sosyal medyada olay oldu. Cem Yılmaz, dün yayına giren “Kara Komik Filmler 2” filminin Netflix'in Twitter hesabından paylaşmaması üzerine “Tweet atma mı dediler yoksa?” diye tepki göstermişti. Yılmaz'ın tweetine yanıt veren Netflix ünlü komedyeni daha fazla sinirlendirdi.

Cem Yılmaz’ın ünlü film ve dizi yayınlayıcısı Netflix ile Twitter üzerinden yaptığı atışma dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz gün yayına giren “Kara Komik Filmler 2” filminin Netflix Türkiye hesabı tarafından paylaşılmaması Yılmaz’ı sinirlendirdi ve sosyal medyada tepki göstermesine neden oldu.

Cem Yılmaz Netflix’e tepkisini Twitter hesabı üzerinden “Netflix Türkiye’nin haberi yoktur büyük ihtimalle Netflix Türkiye tatlım bizim film sizde dün çıkmış olması lazım tweet atma mı dediler yoksa?” diye bir paylaşım yaparak dile getirdi.

Yılmaz’ın bu paylaşımı Netflix Türkiye hesabı tarafından “Bu bir Kara Komik Filmler 2 duyuru tweetidir” cevabı ile karşılık buldu. Netflix’in bu paylaşımı ünlü komedyeni sinirlendirdi.

blank

“BURANIN 3.DÜNYA ÜLKESİ OLMADIĞINI ELBET ÖĞRENECEKSİN!”

Cem Yılmaz tweetine cevap atan Netflix Türkiye hesabına: “”Buranın 3.Dünya ülkesi olmadığını elbet öğreneceksin. Şakacı seni” sözleri ile yanıt verdi. Yılmaz’ın bu tweeti sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.