Cem Yılmaz gösterisi için kısa sürede tükenen biletler karaborsaya düştü

Türkiye’nin en çok izlenen komedyenleri arasında bulunan Cem Yılmaz, yeni gösterisiyle sahnelere çıkıyor. Şubat ve mart aylarında izleyici ile buluşacak gösteri için satışa sunulan biletler dakikalar içinde tükendi. Ardından gösterinin biletleri, karaborsada 50 bin liraya kadar satışa açıldığı öğrenildi.

Cem Yılmaz, uzun bir aranın ardından “CMXXIV” adını taşıyan tek kişilik stand up gösterisi ile Zorlu PSM’de seyircilerle buluşacak. Gösteri 7 Şubat ile 26 Mart 2024 tarihleri arasında birçok defa sahne alacak.

Gösterinin biletleri satışa açıldıktan birkaç dakika sonra tükendi. Satışa çıkan biletler 495 ile 4 bin 400 lira arasında fiyatları değişiyordu.

50 BİN TL’YE KARABORSAYA DÜŞTÜ
Kısa sürede tükenen biletlerin karaborsada satışa sunulduğu öğrenildi. Araştırmalara göre biletler, karaborsa 50 bin TL’ye kadar ulaşan fiyatlardan satılıyor.

İnternetteki satış sitelerinde balkondaki en düşük fiyat 2 bin 825 liradan başlarken ön VIP, 16 bin 950 liradan başlayıp 49 bin 850 lira arasında fiyatlarla satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.