Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu’nun ‘Arif V 216’da rol alacağını resmen açıkladı

Cem Yılmaz, bugün Instagram hesabından eski eşi Ahu Yağtu’nun ‘Arif V 216’da rol alacağını resmen açıkladı.

Arif V 216 filmi için çalışmalarına devam eden Cem Yılmaz, son olarak eski eşi Ahu Yağtu’nun da filmde rol alacağını açıkladı.

GORA ve AROG filmlerinin devamı olarak çekeceği Arif V 216 filmi için çalışmalarına devam eden ünlü komedyen Cem Yılmaz, daha önce Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Seda Bakan, Çağlar Çorumlu, Farah Zeynep Abdullah, Kerem Alışık, Mert Fırat ve Mustafa Sandal’ın filmde rol alacağını açıklamıştı.

Ekiple birlikte okuma provalarına katılan eski eşi Ahu Yağtu’nun ‘Ceku’ rolünü oynayacağı gündeme gelmişti ama resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Cem Yılmaz bugün Instagram hesabından eski eşi Ahu Yağtu’nun ve daha önceki filmlerde ‘Ceku’ rolünü üstlenen Özge Özberk’in de filmde rol alacağını açıkladı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.