Cem Yılmaz, dolandırıcılara dikkat çekti!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sahte içerikle dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı. Yılmaz, “Bu sahtedir. Tıpkı birçok şey gibi. Uyanık olmanızı öneririm.” ifadelerini kullandı.

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, kendisine atfedilen sözlerle sahte bir içerik oluşturulduğunu söyleyerek, bunları dolandırıcıların yaptığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, sahte haber ile yapılan dolandırıcılık girişimiyle ilgili takipçilerini uyardı.

YouTube video

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Cem Yılmaz’dan ‘sahte içerik’ uyarısı geldi.

Geçen haftalarda ‘Az Önce Konuştum’ adlı programa konuk olduğu ana ilişkin fotoğrafının üzerinde, “Flaş Haber: Cem Yılmaz, corona virüsünden nasıl kâr elde edilebileceğini açıklıyor” ifadelerinin yazdığı bir görseli paylaşan Cem Yılmaz, “Bu sahtedir” dedi.

Yılmaz, söz konusu dolandırıcılık girişimine karşı kamuoyunu şu ifadelerle uyardı:

“Selamlar, iki haftadır özellikle Facebook ve diğer medyalarda, Hürriyet gazetesi haberi gibi tasarlanmıış bu sahte haber ile dolandırıcılık girişimi varmış. Buna inanan olmayacağını bilmekle beraber ben buradan duyurayım. Bu sahtedir. Tıpkı birçok şey gibi. Uyanık olmanızı öneririm.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.