Cem Yılmaz: Ahlaksız buluyorum!

Cem Yılmaz resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sosyal medyada imzası ile dolaşan bazı söylemlerin kendisine ait olmadığını vurgulayarak, “Nedir bu topyekün saldırı? Gerçekten akıl alır şey değil” dedi.

Komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyada ‘caps’ olarak bilinen ve kullanıcılar tarafından sıkça kullanılan ifadeler için açıklama yaptı. Sosyal medyada bu aralar altında imzasının olduğu garip şeylerin dolaştırıldığını ifade eden Yılmaz, “Sonra da ‘vay neymiş’ diyerek benden düşman yaratıyorlar. Gerçekten benim nefret edilecek bir yanım yok diye, bari bir şey uyduralım da millet nefret etsin çabasını ahlaksız buluyorum” diye yazdı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etmesinin ardından sosyal medya hesabından Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen açıklamalar yapan Cem Yılmaz, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından hedef haline getirilmişti.

Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçıların bir kesim tarafından ‘yandaş/yalaka’ olarak nitelendirilmesinin ardından yine aynı isimler ‘kayıt’ altına alınarak toplu ekran görüntülerinin yer aldığı görseller sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Sanatçıların desteklerini açıklamalarının ardından İmamoğlu de rakibi Binali Yıldırım da, farklı açıklamalarda bulundu. Son olarak tartışmaya Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılarak, “Sanatçı sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz” dedi.

Nedir bu topyekün saldırı?

Cem Yılmaz, “Ben aday da değilim üstelik,1 tane oyumuz var gidip sandığa atıyoruz” diyerek kendisine yapılan saldırılara anlam vermediğini ifade etti. Yılmaz, “Nedir bu topyekün saldırı gerçekten akıl alır şey değil. Bir grup insan hiç politik değilsiniz derken bir diğer grup var efendim şöyle dedi ‘bunlar’ zaten şöyledir vs demesi de ayrıca çarpıcı. Valla bütünde baktığın zaman benim söyleyeceğim şey, “Senin canın sagolsun” olacaktır. Kalın sağlıcakla…Allah başka dert vermesin.” diye yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.