Cem özer: En büyük başarım boşanmak

Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu Pembe Masa’nın bu haftaki konuğu Türk Televizyonlarının duayen isimlerinden Cem Özer ve eşi Pınar Dura Özer oldu. Sevgililer günü haftası sebebiyle eşi ile beraber yayına çıkan Cem Özer çok konuşulacak açıklamaları ve hayatına dair bilinmeyenleri Uzman Psikolog Özlem Esra Ada’ya anlattı.

Benim en büyük başarım boşanmak

Yaptığı evlilikleri ile uzun süre gündem olan Cem özer yaptığı açıklama ile de şok etkisi yarattı. Özlem Esra Ada’nın sorularını yanıtlayan Özer “ En büyük başarım boşanmak, ben 2 çocuğumun annesi ile aynı ev içerisinde eş olamadım ama boşanınca, çok iyi arkadaş olduk çocuklarım da bu yüzden çok mutlu” diyerek eski eşlerinden boşanma kararının doğru olduğunun altını çizdi.

Reha muhtar’ı bir kaşık suda severim

Reha muhtarın bir dönem hakkında yaptığı haberler hakkında da konuşan Cem özer “ Reha muhtar beni mahvetti. Haber programında benim söylemediğim bir lafı söylemişim gibi yapıp bütün herkesi üzerime kışkırttı. Onun yüzünden tehdit telefonları aldım ve silah taşımak zorumda kaldım. Stand-up yaptığım salonlar basıldı. Tabi yayında içtiği kahve sert olduğu için kahve yerine üzüm suyundan yapılmış birşey içtiği için konuştuğunun farkında değil. Benden bir gün özür diledi ama onun özrünü asla kabul etmem” diyerek halen kızgın olduğunu belirtti.

Pınardan önceki evliliklerimde hata yapmışım

14 Şubat özel yayınında Özlem Esra Ada’nın sorularını yanıtlayan Cem Özer “ Pınar benim 5. Eşim ve ondan önceki tüm evliliklerim büyük bir hataymış. Pınar ile birbirimize halen aşığız, Pınar, Nurgül, ben ve Nejat bir arada oturtabiliyoruz. Pınar beni tavladı ve şu an onunla çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.