CEM KOZOK SAYESİNDE ENGELDEN DOĞAN NEFRET İLE NABIZLARINIZ HIZLI ATACAK

Yüzde %85 görme engelli olan Volkan Takoz, engeli sebebiyle çocukluğundan itibaren zor bir yaşam sürmeye başlar. Okulunda ve özel hayatındaki koşullar, zihninin bulanmasına sebep olur. Henüz ilkokul yıllarındayken hayali bir suç çetesi kurar ve ortaokulun sonuna dek bu hayallerini izler. Lisenin son zamanlarında ise engelliler ile dalga geçen ve diğer kötü kalpli olduklarını düşündüğü insanlardan intikam almaya karar verir.

“Benim kitabımda her erdemsizliğin ağır bedelleri vardır,” diyerek girdiği bu intikam yolunda tüm soğuk kanlılığıyla kurbanlarına akıl almaz sonlar hazırlamaya başlar. Annesinin dahi canına kast edip, polisi yanıltmak suretiyle babası ve amcasını içeri attırır.

25 yaşına dek birçok korkunç suça karışır. Yaşadıkları ve yaşattıkları, akli melekelerini yitirmesine sebep olunca hayali aşkını bulur. Bu aşk, Volkan’ı ve hayatını geri dönülmez bir noktaya getirir.

blank

CEM KOZOK ÖZGEÇMİŞ: 08.12.1998 tarihinde İstanbulda dünyaya gelen Cem Kozok, aslen çerkes asıllı ve Kayserilidir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbulda tamamlayan Cem, kitap yazmaya 2021 yılında başlamıştır. Yazarlık kariyeri haricinde müzikal bir geçmişe sahiptir. Ortaokuldaki müzik öğretmeninin yönlendirmesiyle İstanbul Üniversitesi Çocuk Konservatuvarı’na dereceyle girmiş, burada 3 yıl süresince şan ve tiyatro eğitimi almıştır. Müzikal hayatında kendini “baterist” olarak tanımlar. Bununla birlikte çeşitli müzisyenlere piyano, akordiyon ve bas gitarıyla eşlik etmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.