Cem Kılıç: 25 yılda 1000 bölümün üzerinde dizide oynadım

Efsane dizi Ekmek Teknesi’nde oynadığı Korkut karakteriyle tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Cem Kılıç, oyunculuk ve sahne hayatından sonra patronluğa geçiş yaptı.

Ünlü oyuncu Cem Kılıç, yıllardır aynı zamanda şarkıcılık da yapıyor. Kılıç, bu kez çok sevdiği İzmir’de iş dünyasına atıldı.

20 yıldır oyunculuğunun yanında şarkı da söylediğini dile getiren Kılıç, İzmirlilerin çok seveceği bir mekan açtıklarını belirtti.

Cumartesi akşamları kendi mekanında sahne alan ünlü oyuncu, eğlenceli sahnesi ile misafirlere eğlenceli saatler yaşatıyor.

Ekmek Teknesi dizisi karakterlerinden Korkut’u canlandırdıktan sonra ününe ün katan Kılıç, “Aslında 20 yıldır müzik yapıyorum. Televizyonda yaptığımız işler daha çok kitlelere ulaştığı için daha çok oyunculuğum ön plana çıktı. İstanbul’da 20 yıl aralıksız Beyoğlu’nda müzik yaptım. Pandemiden sonra İstanbul’dan kaçmak için de bir bahane arıyordum. Ortağım Murat’la böyle bir girişimde bulunduk. İzmir’de patron olduk diyebiliriz. Kısa sürede hızla artan grafik var. İzmirliler bizi anlamaya başladı.” dedi.

blank

“GENÇLİĞİM DİZİ SETLERİNDE GEÇTİ”

Sinema filmlerine devam ettiğini belirten Kılıç, “Dizi çok fazla kabul edemiyorum. Çok zaman alan bir iş. 25 yılda 1000 bölümün üzerinde dizide oynadım. Gençliğim ve orta yaşım dizi setlerinde geçti. Yine de kafama göre bir proje olursa tabiki dizilere dönebilirim. Tiyatro yapmaya devam ediyorum. Daha çok filmlerde kullanıyorum şarkılarımı. Şarkıyı yazınca onu piyasaya çıkarmak gibi uğraşın içine girmiyorum. Kenarda 20 bestem var. Film çekerken filmlere dahil ettiğim bestelerim var. Bestelerimi zevk için yapıyorum. Haftada en az iki tiyatro oyunu oynuyoruz. İzmir’de mekanımızla ilgileniyoruz. Yoğun tempoyu seviyorum. Aslızen’le çok sık görüşüyoruz. Kabul ederse onunla düet yapmak isterim. Ya da onun şarkılarından birini söyleyebilirim. İzmir’de müzikal tarafıma biraz ilgi göstereceğim.” diye konuştu.

“Şarkı yapar gibi senaryo da yazıyorum. Dizi de yazdım, çekilsin diye bir çaba sarfetmedim.” diyen ünlü oyuncu, şöyle devam etti: “Günü gelince bu çalışmalarım ortaya çıkacaktır. Belki ben yapımcılığını üstleneceğim film ya da diziler olacak. Ben yapıp kenara koymayı seviyorum. Mutlaka bir ara değerini buluyor.”
İzmir’de güzel bir mekan hazırladıklarını ifade eden Kılıç, “Times, çok kaliteli bir mekan oldu. Her ayrıntısına titizlikle yaklaşıyoruz. Aşçımız, mutfak elemanlarımız, garsonlarımız ve tüm çalışanlarımız çok iyiler. Kaliteden, yemeğin güzelinden, müziğin güzelinden ödün vermeden güzel bir mekan hazırladık. Açıldığımızdan beri çok güzel bir ilgi var.” dedi.

CEM KILIÇ KİMDİR?

4 Ocak 1978 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Cem Kılıç ilk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. Cem Kılıç, üniversite eğitimini Amerika’da American Alfred Univercity’de Medya İletişim okuyarak tamamladı.

EKMEK TEKNESİ İLE GELEN ŞÖHRET

Türkiye onu “Ekmek Teknesi” dizisinin bıçkın delikanlısı “Korkut” olarak tanıdı. “Lan Jale” ile başlayan sevgiliye iltifatları pek çok romantiğin diline dolandı.

Cem Kılıç, “Sıcak Saatler”, “Çılgın Bediş”, “Mavi Düşler” , “Hayat Bağları”, “Okul”, “Limonata”, “Çapkın”, “Ah Polis Olsam” gibi pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Cem Kılıç oyunculuğunun yanı sıra gece klüplerinde sahneye çıkıp şarkı söylemektedir.

“Dinle Sevgili” dizisinde Mehmet karakterini oynamıştır.

Rol Aldığı Bazı Diziler:
1996 – Çılgın Bediş

1998 – Sıcak Saatler

2000 – Hayat Bağları

2002 – Ekmek Teknesi

2005 – Çapkın

2006 – Ah Polis Olsam

2007 – Hayal ve Gerçek

2011 – Dinle Sevgili

Rol Aldığı Filmler:
2004 – Okul

2009 – Süpürr

2010 – Şov Bizınıs

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.