Cem Karaca’nın eşi İklim Karaca eşinin son anlarını anlattı

Cem Karaca, ölümünün 12’nci yılında, önceki gün Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Ustalara Saygı’ gecesi ile anıldı.Gecede konuşan Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, unutulmaz sanatçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İklim Karaca, eşinin son sözünün “Allahu ekber” olduğunu söyledi.

İklim Karaca, konuşmasından şu ifadeleri kullandı;

“Bir pazar günü, sabaha karşı, son sözü ‘Allahu ekber’ diyerek bu dünyadan göçtü. Çok şarkılar söyledi. Başka ülkedeki insanların derdini de kendi derdi gibi bildi. Çok şiirler yazdı ama son sözü, Allah’ın huzuruna giderken, ‘Allahu ekber’ oldu.

Cem, ‘Hayatta artık neyi isteyip neyi istemediğimi iyi biliyorum’ derdi. Bazı yaptıklarından çok pişmanlık duyduğunu söylerdi. ‘Namus Belası’ ve ‘Dadaloğlu’ parçaları da pişmanlıkları arasındaydı. Ben Cem’in derviş dönemine denk geldim. Seslendirdiği bu şarkılar için bana pişman olduğunu söylerdi.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.