Cem Karaca için muhteşem anma

Cem Karaca, Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Ustalara Saygı gecesinde muhteşem bir organizasyonla anıldı. Geceye Cem Karaca’nın yakın arkadaşı Erol Evgin, Grup Gündoğarken, ailesi, arkadaşları ve Başkan Hazinedar ile eşi Özlem Hazinedar katıldı.

Aramızdan ayrılışının 12. yılında Cem Karaca, Ustalara Saygı Gecesi kapsamında Akatlar Kültür Merkezi’nde Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla anıldı. Cem Karaca’nın hayatından kesitlerin de sunulduğu geceye, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar ile birlikte sanatçı dostları Erol Evgin, Mehmet Soyarslan, Melihat Gülses, Grup Gündoğarken, Can Ceyhun Sümer, İlham Gencer, Bora Gencer gibi sanatçı arkadaşlarıyla ve Fenerbahçeli arkadaşları katıldı.

Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde yapılan etkinlikte Cem Karaca’nın yakın arkadaşları, askerlik arkadaşları, sahne arkadaşları gibi birçok isim Karaca’yı anlattı. Karaca’nın hayatını anlatan kısa bir filmin de gösterildiği gecede duygusal anlar da yaşandı. Daha sonra sahneye çıkan yakın arkadaşı Erol Evgin hem Karaca’yı sevenlerine anlattı hem de Karaca’nın unutulmaz bir şarkısını söyledi. Ardından sahneye çıkan Grup Gündoğarken ve sahne arkadaşları Cem Karaca’nın hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

besiktas belediye

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.