Celine Dion 4 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Nadir görülen hastalıkla mücadele ediyordu

Kanadalı şarkıcı Celine Dion, milyonda bir görülen nörolojik hastalığa yakalandıktan 4 yıl sonra ilk kez görüntülendi. Şarkıcı oğullarıyla beraber hokey maçına gitti. Maçın ardından Montreal Canadiens’i ziyaret etti.

Kanadalı şarkıcı Celine Dion milyonda bir görülen nörolojik hastalık olan ‘katı kişi sendromuyla’ (stiff-person syndrome) uzun süredir mücadele ediyordu. 55 yaşındaki şarkıcı nadir hastalığı nedeniyle konserlerini iptal etmişti.

4 YIL SONRA GÖRÜNTÜLENDİ
Ünlü şarkıcı büyük oğlu René-Charles ve ikizleri Eddy ve Nelson’la birlikte Vegas Golden Knights-Montreal Canadiens hokey maçına gitti.

blank

Las Vegas’taki T-Mobile Arena’da oynanan maça giden Dion, maç bittikten sonra soyunma odasını ziyaret etti.

O anları sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Dion şunları söyledi:

“Oğullarım ve ben Pazartesi gecesi Las Vegas’ta Vegas Altın Şövalyeleri ile yaptıkları hokey maçından sonra Montreal Canadiens’i ziyaret ederek çok eğlendik. O kadar iyi oynadılar ki, ne oyundu!! Maçtan sonra bizimle buluştuğunuz için teşekkürler arkadaşlar! Bu hepimiz için unutulmazdı. Harika bir sezon geçirin!”

NE OLMUŞTU?
Celine Dion nadir görülen nörolojik hastalık “katı kişi sendromu”na yakalandığını öğrendi. Hastalığı nedeniyle mayıs ayında konserlerini iptal etti, tedavisine odaklandı. 55 yaşındaki Kanadalı şarkıcının kız kardeşi Claudette, sanatçının sağlık durumuyla ilgili eylül ayında bilgi verdi.

Hello dergisine konuşan Claudette, “İyileşmek için her şeyi yapıyor. O güçlü bir kadın” ifadesini kullandı. Dion’un, hastalığın zorluklarıyla baş etmeye çalıştığını söyleyen kız kardeşi, “Hakkında çok az şey bilinen bir hastalık. Spazmları oluyor ve onları kontrol etmek imkansız. Bacağına kramp girdiği için geceleri ayağa kalkan insanları bilirsiniz. Bu da biraz onun gibi ama tüm kaslarına krap giriyor. Ona destek olmak, acısını hafifletmek için yapabileceğimiz çok fazla bir şey yok” diye konuştu.

Sanatçının kız kardeşi ayrıca, “araştırmacıların bu korkunç hastalığa çare bulmasını dilediklerini” de belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.