Cefi’den Kıbrıs Concorde Tower Otelde müzik dolu bir gece

Şarkılarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Cefi, Kıbrıs Concorde Tower Otelde konuklarına müzik dolu unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk ve Yunan müziğini başarılı bir biçimde buluşturan Cefi, sahne performansıyla mekanı dolduran izleyenlerinden tam not aldı. Geçtiğimiz hafta kendi gibi sahne sanatçısı Burçin Taç ile evlilik masasına oturan Cefi, konser öncesi mutluluğunu gazetecilerle paylaştı.

Bir dönem aşk yaşadığı Seda Sayan ile eşi Burçin Taç sosyal medyada çok konuşulan benzerliği hakkında Cefi, şöyle konuştu: “Seda Sayan Turkiye’nin en güzel kadını bir kraliçe, eşimde benim için Angelina Jolie, yeşil gözlü oldukları için belki benzetilmiştir. Burçin Hanım da yeşil gözlü. Ama daha çok Angelina Jolie’ye benziyor. Eşim ile çok güzel bir aşk şarkısında yakında düet yapabiliriz” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.