‘Cebimdeki Yabancı’nın özel gösterimine ünlü akını

BKM, Frigo Film ve İmaj ortak yapımcılığında, Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Cebimdeki Yabancı’nın özel gösteriminde kara kutu açıldı ve tüm sırlar açığa çıktı. Merakla beklenen filmin ön gösterimi ünlü konukların katılımıyla 30 Ocak Salı akşamı Hillside Etiler’deki Deniz Private Cinecity’de gerçekleşti.

Hayatlarımızın kara kutusuna dönüşen ve asıl maskelerimiz olan cep telefonlarımızdaki gerçeklerin ortaya döküldüğü ‘Cebimdeki Yabancı’ filmi, 30 Ocak Salı akşamı Hillside Etiler’deki Deniz Private Cinecity’de gerçekleşen özel gösterimle ilk izleyicileriyle buluştu.

blank

Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmen koltuğunda oturduğu, dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in ise yapımcıları arasında yer aldığı filmin özel gösterimine ünlüler akın etti. Zerrin Tekindor, Tuba Büyüküstün, Songül Öden, Özge Özpirinçci, Selin Şekerci, Sarp Akkaya, Müge Boz, Ayça Erturan, Burak Yamantürk, Aksel Bonfil, Mert Öner, Meltem Yılmazkaya, Rüştü Onur Atilla gibi birçok önemli isim film ekibinin heyecanını onlarla birlikte yaşadı. Filmin gösteriminden önce kırmızı halıda basının karşısına çıkan filmin yönetmeni Serra Yılmaz, yapımcılarından Ferzan Özpetek ve yıldız oyuncuları Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız, “Bu oyunu gerçek hayatta oynar mısınız?” sorusuna verdikleri esprili cevapla medya mensuplarını kahkahalara boğdu. Çekimlerde “Acaba bu oyunu oynasak mı?” sorusunun sadece bir kere sorulup unutulduğunu dile getiren oyuncular, herkese bu oyundan uzak durmasını önerdi.

Konukların kahkahalara boğuldukları kadar gerilim yüklü bir oyuna da eşlik ettikleri ‘Cebimdeki Yabancı’, Mithat Can Özer’in bestelediği müzikler ve Sezen Aksu’nun filme özel hazırladığı ‘İhtimal Ki’ şarkısıyla da büyük beğeni topladı. Filmin keyifli geçen özel gösterimi sonrasındaki after party’de konuklar “Birlikte Güzel” söylemiyle ‘Cebimdeki Yabancı’yı kutladılar.

İlişkilerin seyrini değiştirecek, sırları açığa çıkaracak ‘Cebimdeki Yabancı’ filmi, 2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.