‘Cebimdeki Yabancı’nın oyuncuları, filmdeki oyunu gerçek hayatta oynayabilir mi?

2 Şubat’ta herkes cep telefonlarını masaya bırakarak maskelerini indirecek ve tehlikeli bir oyun başlayacak. Peki, ‘Cebimdeki Yabancı’nın oyuncuları, filmdeki oyunu gerçek hayatta oynayabilir mi? Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız cevaplıyor.

Sevdiğiniz insanı veya en yakın arkadaşlarınızı ne kadar iyi tanıyorsunuz? BKM, Frigo Film ve İmaj ortak yapımcılığındaki ‘Cebimdeki Yabancı’da, yedi çok yakın arkadaş hayatlarının en tehlikeli oyununu oynayarak bu sorunun cevabını öğrenecekler.

Masumane bir akşam yemeğinde bir araya gelen yedi arkadaş, hayatlarının kara kutusu olan cep telefonlarını masaya bırakacak ve tüm sırlar açığa çıkacak. ‘Cebimdeki Yabancı’nın oyuncularına, filmin vizyona girmesiyle bir akıma dönüşecek bu cesur oyunu oynayabilirler mi sorusunu sorduk.

Filmde oyunu başlatan Banu karakterine hayat veren Belçim Bilgin gülümseyerek ‘Cebimdeki Yabancı’ tecrübesi üstünden geçmiş biri olarak oyunu oynamaya cesaret edemeyeceğini söylüyor. Film çekilme süreci başından geçmeseydi hiç düşünmeden bu oyunu oynamayı kabul edeceğini dile getiren Bilgin, filmdeki oyunu, kesinlikle oynamaya değer bir oyun olarak görüyor.

Sinan rolünde sinemaseverlerle buluşacak Şükrü Özyıldız, ‘Cebimdeki Yabancı’daki oyunun cesaretle bir alakası olmadığını düşünürken “Oynayabilirim ama oynamazdım” diyor ve ekliyor; “Bir şey sakladığımdan değil, sadece her insanla ilişki kurarken başka bir sıfata bürünüyorsunuz. Benim herkese hitap şeklim, onlarla aramdaki enerji ve de paylaştıklarım farklı olur. Bunu da o insanla saklı tutmak, korumak isterim. Bu da çok normal bir refleks; bu yüzden oynamam.”

Ekipten en esprili cevap Serkan Altunorak’tan geliyor. Monopoly ve Tabu gibi daha eğlenceli oyunlar varken filmdeki oyunu oynamaya gerek olmadığını söyleyen Serkan Altunorak şunu ekliyor: “İlişkide bir şeyi öğrenmek için oyuna ne gerek var ki? Bir şeyi sormak istiyorsanız, bir derdiniz varsa iki yetişkin olarak iletişim kurarak bunu çözebilirsiniz.” Altunorak’a göre ‘Cebimdeki Yabancı’, birçok ilişkiye dokunacak ve filmden sonra bu oyun oynanacak.

Filmde Tuba karakterine hayat veren güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ise bu oyunu oynamaya cesaret edebileceğini söylüyor. Fakat başkasının sırlarının açığa çıkmasını istemeyeceği için bu oyununun oynanmaması gerektiğini düşünüyor.

“Cesaret etmesi biraz zor olur” diyen Buğra Gülsoy’a göre hepimizin özel hayatları, cep telefonlarının içinde. Bir dostuyla karşılıklı paylaştığı özelin başkasıyla paylaşılmayacağını söyleyen Gülsoy için bu oyunu oynamaya cesaret etmek biraz zor olabilir. “Bence ‘Cebimdeki Yabancı’daki oyunu gerçek hayatta oynamaya gerek yok” diyen Şebnem Bozoklu’ya göre filmin izleyicilerinin çok büyük bir çoğunluğu bu oyunu oynamayı deneyecek.

Suavi karakterine hayat veren Çağlar Çorumlu ise oyunu oynamakla ilgili soruyu pas geçerek Serra Yılmaz’ın narlı maydanozlu salata tarifine değinerek esprili bir dille cevaplıyor.

Tüm sırların açığa çıkacağı ‘Cebimdeki Yabancı’, 2 Şubat’ta sinemalarda!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.