‘Cebimdeki Yabancı’ filmi seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor

Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in ve BKM’nin yapımcılığında ‘Cebimdeki Yabancı’ filmi 2 Şubat’ta seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sezen Aksu’nun filme özel bestelediği ‘İhtimal Ki’ şarkısının yer aldığı filmin ilk tanıtımı yıldız oyuncu kadrosunun eğlenceli danslarıyla dikkat çekti.

BKM, Frigo Film ve İmaj ortak yapımcılığındaki ‘Cebimdeki Yabancı’ için geri sayım başladı. 2 Şubat’ta vizyona girmeye hazırlanan filmin yapımcıları arasında ünlü yönetmen Ferzan Özpetek yer alırken, yönetmen koltuğuna ise usta oyuncu Serra Yılmaz oturuyor.

blank

Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi yıldız isimlerin başrollerinde yer aldığı filmin dikkat çekici ilk tanıtımı yayınlandı. Sezen Aksu’nun filme özel bestelediği ‘İhtimal Ki’ şarkısının yer aldığı tanıtımda, oyuncular müziğe eğlenceli danslarıyla eşlik ettiler.

‘CEBİMDEKİ YABANCI’ İLK TANITIM:

YouTube video

Senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı, teknolojinin hakim olduğu bugünün dünyasına kahkaha dolu ve gerilimli hikayesiyle ışık tutacak filmin afişi de sinemaseverlerle paylaşıldı. Başarılı tasarımcı Arda Aktaş imzalı afiş, farklı görsel diliyle dikkatleri üzerine çekti.

Çarpıcı konusu ve etkileyici oyuncu kadrosu ile seyirciyi sürprizi hiç bitmeyen bir hikayeye davet edecek ‘Cebimdeki Yabancı’, 2 Şubat’ta sinemalarda!

Cebimdeki Yabancı

Tür: Gerilim / Komedi

Yönetmen: Serra Yılmaz

Senarist: Murat Dişli

Oyuncular: Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız

Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur. Cebimdeki Yabancı’da çok yakın dostlar, aslında mükemmel yabancılar olduklarını keşfeder.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.