‘Cebimdeki Yabancı’ bugünden itibaren sinemalarda!

Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmen koltuğunda oturduğu, konusu itibariyle vizyona girmeden büyük merak uyandıran ‘Cebimdeki Yabancı’, bugünden itibaren sinemalarda!

Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi yıldız oyuncuları buluşturan ‘Cebimdeki Yabancı’, bugün sinemaseverlerle buluşuyor. BKM, Frigo Film ve İmaj’ın ortak yapımcılığındaki ‘Cebimdeki Yabancı’, 2016 yılında ülkesinde gişe rekorları kıran ödüllü film ‘Perfetti Sconosciuti’den beyazperdeye uyarlandı.

Hayatlarımızın kara kutularına dönüşen ve asıl hayatlarımızı içine sakladığımız cep telefonlarının ilişkileri nasıl etkilediğini gösteren film gerilim ve komedi yüklü kurgusuyla seyircileri kahkahalara boğarken tansiyonu da yükselterek ters köşeye uğratacak.

blank

Senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı, müziklerini Mithat Can Özer’in bestelediği ‘Cebimdeki Yabancı’da, yedi çok yakın arkadaşın bir akşam yemeğinde buluşup başta masumane gözükse de hayatlarının en tehlikeli oyununa dönüşen sıra dışı bir oyunu oynamaya başlamalarıyla yaşananları anlatıyor. Tüm mesajların yüksek sesle okunacağı ve aramaların da duyulacağı bu oyun, onları geri dönüşü olmayan bir yola sürüklerken; seyircileri ise cesaret isteyen bir oyuna davet edecek.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.