CBeebies’de Tatil Hazırlıkları

CBeebies, Temmuz ayında minikleri birbirinden keyifli içeriklerle buluşturacak. Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklar yaz tatilinin keyfini çıkarırken eğlenmeye ve öğrenmeye devam edecekler.

Octonautslar ile su altını keşfedin!

Sevilen Octonauts serisi 125 bölümden oluşan 4 sezonu ile tekrar ekranlara geliyor! Su altı kaşiflerinden oluşan cesur ve sevimli Octonauts ekibi, suda yaşayan canlıları ve onların yaşam alanlarını korumak için maceralara atılıyor. Meomi’nin çocuk kitaplarından esinlenilerek hazırlanan seri, küçük izleyicileri mürettebatın karşılaştığı egzotik canlılarla tanıştırırken, su dünyasını keşfetmelerine de yardımcı oluyor. Su altının gizemli dünyasını gözler önüne seren Octonauts, 1 Temmuz Cuma günü itibariyle saat 15:50’de Digitürk 161’de ekranlara gelecek.

Numtums ile matematik dersleri

Bu harika seri, okul öncesi çocuklara animasyonlarla temel aritmetik öğretiyor. Karınlarında sayılar olan on sevimli yaratık, miniklere sayıları tanımayı ve onları düzenlemeyi öğretmek için yolculuğa çıkıyor. Numtumlar; partiler, hazine avı, robotlar, süper kahramanlar ve daha fazlasıyla aritmetik gezilerinde çok eğleniyor! 26 bölümden oluşan bu keyifli seri 1 Temmuz Cuma günü saat 15:50’de Digitürk 161’de ekranlarında olacak.

Clangers ile yeni maceralara hazır olun

Dünyadan çok da uzakta olmayan, küçük mavi bir gezegende yaşayan yaratıcı sevimli fareler; her yeni bölümde uzayın yıldızlı alanlarında çözülmesi gereken bir problem, keşfedilmeyi bekleyen bir buluş veya yeni bir karakterle karşılaşıyorlar! 26 bölümden oluşan Clangers’ın 3. sezonu, 1 Temmuz Cuma günü itibariyle saat 06:25’da Digitürk 161’de Michael Palin’in seslendirmesiyle ekranlara geliyor.

Hey Duggee tekrar ekranlara geliyor

Sincap Kulübünü yöneten büyük, sevimli kahverengi köpek Duggee; çocukları heyecan verici aktivitelere dahil etmek ve onlara birbirinden keyifli maceralar yaşatmak için 4 Temmuz Pazartesi günü itibariyle Digitürk 161’de ekranlara geliyor. 102 bölümden oluşan 3 sezonu ile Duggee’ye sakar gergedan Tag, entelektüel ahtapot Betty, enerjik su aygırı Roly, mutlu timsah ve neşeli fare Norrie eşlik ediyor. Sincap Kulübü üyeleri eğlenirken, sorumluluk almanın önemini de öğreniyorlar.

CBeebies ile mutlu bayramlar!

CBeebies kurban bayramına özel birbirinden keyifli içeriklerle bayram ruhunu yaşatmaya devam edecek. Bayram programı 9 ve 10 Temmuz’da saat 06:25’de Bluey, Cebimdeki Büyükbaba, JoJo & Gran Gran ve Topsy & Tim ve My World Kitchen ile başlayacak, 11 Temmuz Pazartesi günü saat 15:00’de Andy’nin safari maceraları ile devam edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.