Çayırova Akse Mahallesi’nde yol yenileme çalışması

Çayırova Akse Mahallesi’nde sanayi tesisleri içerisinden geçen ve genel olarak ağır tonajlı araçların kullandığı sokaklarda üstyapı yenileme çalışması yapılıyor

Şehir genelindeki birçok noktada alt ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesinde yol konforunu arttıracak çalışmalara da devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova Akse Mahallesi’nde bulunan ve genellikle sanayi kuruluşlarından çıkan ağır tonajlı araçların kullandığı 552 ve 553 sokaklarda, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından üstyapı çalışması gerçekleştiriliyor.

2 BİN METREKÜP KAZI YAPILDI

Akse Mahallesi 552 ve 553 sokak sanayi kuruluşlarının önünde vatandaşlara hizmet veriyor. Genelde ağır tonajlı araçların kullandığı yolda bozulmalardan dolayı yol konforu kötü durumdaydı. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir ekipleri, bin 300 metrelik yolun eski asfalt ve beton tabakasının şu ana kadar 850 metrelik bölümünü kazıdı. Trafiğin aksamaması için kazı ve serim işlerinin koordineli bir şekilde yürütüldüğü yolda 2 bin metreküp kazı yapıldı.

6 BİN 500 TON ASFALT SERİLECEK

Kazı çalışması akabinde kısım kısım PMT serimlerine devam eden Büyükşehir ekipleri, yola toplam 5 bin ton PMT serimi gerçekleştirecek. Yine üstyapı çalışmaları kapsamında toplamda 6 bin 500 ton asfalt serilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.