Çatı Katı Aşk’tan Aydilge sürprizi

En sevilen dizi şarkılarının yaratıcısı "Aydilge", merakla beklenen "Çatı Katı Aşk" dizisinin jenerik şarkısına imza attı.

Geçtiğimiz gün ilk tanıtımı yayına giren ve 9 Temmuz’da Kanal D ekranında başlayacak olan romantik komedi tarzındaki dizinin jenerik parçası, ünlü müzisyen Aydilge’ye ait. Daha önce ana şarkısını yazıp besteleyip seslendirdiği Kiralık Aşk, Benim Adım Melek, Her Halimle Sev Beni ve jeneriğini seslendirdiği Kiraz Mevsimi gibi dizilerle unutulmaz melodilere imza atan Aydilge, şimdi de Çatı Katı Aşk için yazdığı şarkı ile dinleyiciden büyük beğeni aldı.

blank

Yaptığı müziklerle dizilere uğur getirmesi ile tanınan sanatçı, şarkının tamamını paylaşmak için sabırsızlandığını da dile getirdi. Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin olduğu dizinin yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.