Casper Elçilik Programı İle Üniversite Öğrencileri Teknoloji Elçisi Oluyor

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE CASPER’DAN TEKNOLOJİK KARİYER FIRSATI!

Çeyrek asırdan fazladır hizmet veren Türkiye’nin köklü teknoloji şirketi Casper, üniversite öğrencilerine özel kariyer programını duyurdu. Üniversitelerin ön lisans ve lisans öğrencilerine Casper Elçilik Programı ile Teknoloji Elçisi olma fırsatını tanıyan Casper, okurken çalışmanın ve teknolojik bir kariyerin yolunu açıyor.

Üniversitede okurken çalışmaya başlamak ve kariyer hedeflerine erkenden ulaşmak her öğrencinin hayalidir. Bu hayali bir adım öteye taşıyarak teknolojisever öğrencileri heyecanlandıran haber ise Casper’dan geldi. Üniversite öğrencilerinin hem teknolojiye doyacakları hem de Türkiye’nin teknoloji markası Casper’da Teknoloji Elçisi olarak kariyer hayatına başlayacakları Casper Elçilik Programı’nın ilk adımında öğrenciler, teknoloji mağazalarında part-time teknoloji danışmanlığında bulunacak ve satış ile ilgilenecekler.

Casper Teknoloji Elçilerini Arıyor

Üniversite sıralarında kariyer planlamalarına başlayan öğrencilerin özellikle teknoloji şirketlerindeki kariyer yolculuklarına ilgi gösterdiği görülüyor. Bu ilgiyi yok saymak istemeyen ve teknolojisever öğrencilere henüz okurken kariyer fırsatını sunmayı misyon edinen Casper, tam da öğrencilerin istediği iş fırsatını sunuyor. Casper Elçilik Programı olarak duyurulan kariyer yolculuğunda, üniversitelerdeki öğrenciler Casper’ın tüm ürünlerinin tanıtımından ve satışından sorumlu olacak.

Teknolojiye Meraklı Öğrenciler Bir Adım Önde

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, Teknoloji Elçisi için sadece 2 kriteri ön plana çıkarıyor. Teknolojiye meraklı olmak ve üniversite öğrencisi olmak, Casper’da teknolojik kariyerin başlangıcı için yeterli görülüyor. Haftada 3 veya 4 gün çalışabilecek öğrenciler Türkiye’nin en önemli teknoloji mağazalarından MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’da Casper’ın elçisi olup, ilk günden aldığı sorumluluklarla kendini geliştirme ve öğrenme imkanına, açık iletişim, çok boyutlu liderlik ve takım çalışmasına önem veren bir ekiple bilişim sektörünün geleceğini şekillendirme fırsatını bulacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.