Casita’nın gurme lezzetlerin tadına doyamayacaksınız

Türkiye’nin ilk yeme-içme merkezi Bulvar 216’nın yeni yıldızı Casita, zengin menüsü ile Ataşehirlilerle buluşmaya hazır.

Mantıdan Çok Daha Fazlası

30 yıllık bir lezzet mazisi ile Casita, menüsündeki yeni özel yemek seçenekleri ile canı hiçbir şey yemek istemeyenlere dahi sesleniyor. Çorbadan leziz ara sıcaklara ve ana yemeğe kadar bir çok özel lezzeti barındıran menüsü ile Casita’da lezzet yolculuğuna davetlisiniz.

Lezzet Rotası: Casita Bulvar 216

Sıcak atmosferi ve ev konforundaki dekorasyonu ile göze çarpan Casita, keyifli buluşmalar için ideal bir adres. İç mekan alternatifinin yanı sıra açık havada bu eşsiz lezzetleri deneyimlemek isteyenler için teras alanına da sahip Casita’da kendinizi evinizde hissedeceksiniz…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.