Çarpışma’nın 15. bölüm tanıtımı yayınlandı

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın 15. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Kerem’in gözaltına alındığının, Cemre’yi arayıp veda edercesine sözler sarf ettiğinin, ne olup bittiğini anlamlandıramayan Cemre’nin ise kaygılandığının görüldüğü tanıtımda, Zeynep ile konuşan Asiye’nin endişeli ve panik halleri dikkat çekiyor. Kadir’in, polislerle birlikte Asiye’nin evine girmek üzere olduğu anlarda heyecan artarken, Kadir ve Cansız’ın söz düellosu, Veli’nin de ‘Hadi öldürün birbirinizi’ sözleri büyük merak uyandırıyor ve akıllara ‘Kadir ile Cansız karşı karşıya geldiler mi? sorusunu getiriyor.

Çarpışma’nın 14. Bölümünde neler oldu ?

Çarpışma’nın 14. bölümünde; Kadir, Zarif’le pazarlık yapabileceği bir detay yakaladı. Bunun Cansız’ın kurduğu bir pusu olduğundan habersiz olan Kadir, saati almak üzere bir kumarhaneye gitti. Kadir, kıran kırana bir kavganın ardından saati aldı ve mekandan çıktı. Bu anları Cansız ve Veli de gizlice izledi. Cansız’ın, Kadir’in kendi oğlu olduğunu öğrenmesinden endişe duyan Veli, büyük bir stres altına girdi. Bu gerçeğin ortaya çıkmasının kendi sonu olduğunu bilen Veli, Kadir’i bir an önce öldürmesi için Cansız’ı alttan alta kışkırttı. Kadir’in gücünü sınayan Cansız ise, Veli’nin istediğinin tersine, onu adım adım ölüme götürecek bir plan yaptı. Kerem, Demir ve Yakup’un kurduğu büyük kumpasın tam ortasına düştü. Zeynep, Kadir’in ne tepki vereceğini bilmeden Asiye ile onu yan yana getirdi. Zeynep’le buluşacağını zanneden Kadir, Asiye’yi de görünce geri döndü. Zeynep onu yakaladı ve annesi ile konuşması için ikna etti. Kadir, Asiye’ye önce yine aklındaki kimi soruları sordu, Asiye cevapladı. Duygu dolu anların ardından Kadir ile Asiye, bir anne –oğul gibi gözyaşları içinde birbirlerine sarıldı. Kadir’in nefes aldığı her an ölüm kaygısıyla yaşayan Veli, Kadir ile Cansız’ı birbirlerine kırdıracak bir plan yaptı. Veli, Cansız’ı kendisi arayıp, Kadir’i de Asiye’nin yardımcısına aratıp, Asiye’nin kriz geçirdiği yalanıyla aynı anda Kadir ve Cansız’ı Asiye’nin evine gönderdi. Veli, polisi de arayıp Cansız’ın bulunduğu adresi polise ihbar etti. Aynı anlarda Asiye’nin evine gelen Kadir ile Cansız’ın karşı karşıya gelmesine ise ramak kaldı.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.