Çarpışma’da Veli’nin hayatı, Adem’in parmaklarının ucunda!

Ay Yapım’ın, Show TV’de ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın 10. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Veli’nin gizlendiği mekanına gelen ve çok öfkeli olduğu görülen Adem’in, Veli’ye silah çektiği sahnede, korumaların da Adem’e silahlarını doğrultmasıyla tansiyon artıyor. Adem’in başına silah dayadığı Veli’ye ‘Artık senden de nefret ediyorum’ sözleri ise, Adem, Veli’yi öldürecek mi ? sorusunu akıllara getiriyor.

Çarpışma’nın 9. Bölümünde neler yaşandı?

‘Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelen 9. bölümünde; Veli’nin annesini öldürdüğünü zanneden Kerem şoka girdi. Serpil’i aramak üzere dışarı çıktıkları sırada, annesini ansızın karşısında gören Kerem büyük bir mutluluk yaşadı. Serpil, kendisini kurtaranın Meral olduğunu söyledi. Zeynep, Kadir’in annesini bulmasına yardımcı olmak için elini taşın altına koydu. Zeynep, tehlikeli olacağını bile bile Selim’in iş teklifini kabul etti. Kerem, Demir’in karşısına çıktı ve onu Meral’le yüzleştirdi. Demir’den para sızdırmayı planlayan Meral, Demir’i ele vermedi. Meral, Kerem ile Cemre arasında üstü kapalı bir kıskançlık krizin yaşanmasına neden oldu. Cemre, Kerem’e büyük bir adım attı ve onun kafasındaki gelecekle ilgili kaygı duvarlarını yıktı. Veli, Meral için infaz kararı aldı. Bu görevi de Meltem’e verdi. Adalı, emniyetteki hainin Meltem olduğunu çözdü ve onu takibe aldı. Meltem’in yaptığı telefon konuşmasını duyan Adalı, Kerem’i arayıp Meral’i takip etmesini istedi. Demir’le buluşup, para alacağını zannederek metruk bir binaya giren Meral, karşısında Kerem’i gördü. Veli, Meltem’e Kerem’i de öldürmesini söyledi. Meltem, Meral’i yaraladı. Kerem’i öldürmek üzereyken Adalı geldi ve Meltem’i etkisiz hale getirdi. Bölüm finalinde ise, Adalı, Meltem’i konuştururken aniden bir silah patladı ve Meltem vuruldu. Ateş edenin ise Adem olduğu görüldü. Adem’in de Veli’nin adamı olduğu ve Veli’nin onu, kız kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kadir’den intikam alması için yıllar önce polis olmaya teşvik ettiği anlaşıldı. Adem ile Veli’nin ölen kız kardeşinin birbirlerini çok sevdikleri ve Adem’in Adalı’ya bu nedenle kin tutuğu ortaya çıktı.

blank

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız- Ufuk Hakan Eren’in yaptıkları, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle 14 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.