Çarpışma’da Adalı annesini bulabilecek mi?

Ay Yapım’ın, Show TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi ‘Çarpışma’nın dün akşam (24 Ocak) yayınlanan 7. Bölümünde heyecan zirveye tırmandı.

Adalı ve Veli’nin çatışmaya girdiği, ağır yaralanan Veli’nin bilinci kapanmadan hemen önce Adalı’ya, annesinin yaşadığını ve yerini bildiğini söylediği, Zeynep’in kızı Aylin’e kavuştuğu, Veli’nin hastaneden silahlı bir baskınla kaçırıldığı, Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in aile olma yolunda güçlü adımlar attıkları bölümü, ‘Çarpışma’ tutkunları kelimenin tam anlamı ile nefeslerini tutarak izledi.

Çarpışma #benimailem etiketiyle yine sosyal medyanın zirvesinde yer aldı!

Heyecanı her hafta daha da artan hikayesiyle izleyicilerini ekran başına kilitleyen ‘Çarpışma’, sosyal medyada da uzun süre konuşuldu ve bu hafta da zirvede yer aldı. Diziyle ilgili 42 bin tweet atıldı. ‘Çarpışma’ #benimailem etiketi ile Twitter Türkiye’de 15 saat 5 dakika, dünyada ise 3 saat 55 dakika; #çarpışma etiketi ise Türkiye’de 8 saat 40 dakika, dünyada 2 saat 50 dakika TT listesinde kaldı. ‘Çarpışma’, 7.bölümüyle; ABC1’de yüzde 4.64 rating ve yüzde 9.82 izlenme payı, AB’de yüzde 4.29 rating ve yüzde 10.02 izlenme payı, Total’de ise yüzde 3.83 rating ve yüzde 8.23 izlenme payı elde etti.

Adalı, Veli’nin zaafını yakaladı, Aylin’i kurtardı

Çarpışma’nın dün akşam yayınlanan bölümünde; Adalı, Veli’nin Zeynep’e olan zaafını sezdi ve onun bu açığını da kullanarak Aylin’i kurtarmak için bir plan yaptı. Haydar’ın Veli Cevher dosyasından el çektirdiği Adalı’ya, Zeynep, Cemre ve Kerem yardım etti. Adalı, Selim’i ve Demir’i oyuna getirip, Veli’ye ulaştı. Adalı ile Veli arasında çatışma çıktı. Adalı, Aylin’i kurtardı ve Zeynep kızına kavuştu.

Kadir, annesinin yaşadığını öğrendi

Kadir’le girdiği çatışmada ağır yaralanan Veli, bilinci kapanmadan hemen önce, Adalı’ya annesinin yaşadığını ve yerini de bildiğini söyledi. Kadir, öğrendikleri karşısında şoke oldu ve duygusal bir girdaba girdi. Ona moral veren ve teskin eden ise Zeynep oldu.

Aile oldular

Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem aynı masada bir araya geldiler, sırlarını ve sıkıntılarını paylaştılar, her durumda ve şartta birlikte hareket etme kararı aldılar ve aile olma yolunda büyük adımlar attılar. Karısını ve kızını kaybettikten sonra yapayalnız kalan Kadir’in, art arda büyük travmalar yaşayan Zeynep’in, gidecek bir evi dahi olmayan Kerem’in, babası Selim’in, Demir’in ve Belma’nın gerçek yüzlerini öğrenen Cemre’nin artık yeni bir ailesi oldu.

Belma’dan ölümcül hamle

Yakup, Belma ve Demir’e şantajını sürdürdü. Ama gözünü iyice karartan Belma, Yakup’a bambaşka bir teklifte bulundu. Ondan Cemre’yi öldürmesini istedi ve buna karşılık yüklü miktarda para önerdi. Yakup, bu teklifi kabul etti. Meral de Belma’ya Cemre’yi kendisinin öldüreceğini söyledi.

Veli kaçırıldı

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Veli, silahlı bir baskınla kaçırıldı ve tıbbi olarak donatılmış bir eve getirildi. Bölüm finalinde ise Veli, gözlerini açtığında karşısında bir kadın gördü ve ona ‘Benden annemi aldılar ama kader bana başka bir anne verdi’ diyerek gülümsedi.

Yeni bölüm de heyecan dolu!

Veli’nin ‘Kader bana başka bir anne verdi’ diyecek kadar büyük sevgi duyduğu kadın kim? Veli’nin kaçırılması ile eli boş kalan Kadir, annesini bulabilecek mi? Veli, Kadir ve Zeynep’e yeniden saldıracak mı? Belma, Yakup ve Meral’in hedefindeki Cemre’yi bekleyen büyük tehlike ne? Selim’in açığını aradığı Kerem’i neler bekliyor? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Çarpışma’nın 31 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek 8. Bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefes nefese izlenecek yeni bölümde, birbirinde çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız- Ufuk Hakan Eren’in yaptıkları, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.