Cara Delevingne içini Vogue röportajında döktü

23 yaşındaki dünyaca ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne, Vogue dergisine verdiği söyleşide kız arkadaşına ‘tamamen’ aşık olduğunu söyledi.

Dünyanın en çok kazanan modellerinden Cara Delevingne, St Vincent adıyla tanınan şarkıcı Annie Clark’la olan ilişkisinin bir yıldır sürdüğünü ve çok mutlu olduğunu söyledi.

“Küçükken ‘gay’ sözcüğünü bir hakaret olarak kullanırdım. Hemen her arkadaşım bunu yapardı. Eşcinsel olduğumu keşfettikten sonra ailem bana çok destek oldu. Ne kadar aşık olduğum belli, insanlar bana ‘sen gay’sin’ dediklerinde, bu kulağa harika geliyor. Hepimiz berrak ve akışkanız, değişiriz, büyürüz” diye duygularını dile getiren Delevingne, hayatın anlamının da aşk olduğunu düşünüyor:

“Eskiden aşkın ne demek olduğunu bilmezdim. Bunun derinliğini anlayamazdım. Dünyanın bana karşı olduğunu düşünürdüm. Oysa şimdi anlayabiliyorum, hayatın anlamı aşk.”

Ünlü model, hayattaki en büyük korkusunun da ‘sosyal medyadaki takipçi sayısı yüzünden işe alınmak’ olduğunu söyledi. Delevingne’in Instagram’da 31.6 milyon, Twitter’da 6 milyon, Facebook’ta ise 5.3 milyon takipçisi var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.