Çapkın kaleci Loris Karius, bu kez de gözüne stilist Ece Sükan’ı kestirdi

Beşiktaş’a transfer olduğu günden beri çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Alman kaleci Loris Karius, bu kez de gözüne stilist Ece Sükan’ı kestirdi. Karius’un, stil danışmanı olmasını istediği Sükan’dan ret cevabı aldığı öne sürüldü.

Siyah-beyazlı takıma transfer olduğundan beri özel hayatı ve yakışıklılığıyla gündemden düşmeyen Loris Karius hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

MEKANDA GÖRÜP HAYRAN KALDI

Beşiktaş’ın Alman kalecisi Loris Karius, geçtiğimiz hafta bir mekanda görüp hayran kaldığı Ece Sükan’a “Stil danışmanım olur musun?” teklifi yaptığı, ancak olumsuz yanıt aldığı iddia edildi.

HAYRAN KALDI, TANIŞMAK İSTEDİ

Takvim Gazetesi’nin haberine göre; sosyal medyadan Türk güzellere mesaj attığı haberleriyle de adından söz ettiren 25 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz günlerde gittiği Soho House’da Ece Sükan’ı gördü. 41 yaşındaki stil danışmanı, model ve oyuncuya hayran kalan Alman kalecinin, Sükan’la tanışmak istediği ileri sürüldü.

“STİLİM KONUSUNDA BANA YARDIMCI OLUR MUSUN?” TEKLİFİNDE BULUNDU

Devreye yanındaki menajerini sokan Karius, Ümit Benan’dan boşandıktan sonra adı kimseyle anılmayan Ece Sükan hakkında detaylı bilgiler aldı. Sükan’ın stil danışmanı olduğunu öğrenen Beşiktaşlı kaleci, menajeri aracılığıyla ünlü isme “Stilim konusunda bana yardımcı olabilir misin?” teklifinde bulundu. Sükan’dan birlikte çalışma anlamında olumsuz yanıt alan yakışıklı file bekçisinin,yabancı menajeri aracılığıyla Ece Sükan’a mesajlar göndermeyi sürdürdüğü iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.