Cansu Dere’den Çağatay Ulusoy’un dizisine övgü

Güzel oyuncu Cansu Dere, ödül aldığı bir tören çıkışında samimi açıklamalar yaptı. Dere, Netflix’in ilk Türk dizisi olan ‘Hakan: Muhafız’ı çok beğendiğini dile getirdi.

Türkiye’nin en başarılı online dizilerinden biri olan “Şahsiyet” dizisinin bitmesinin ardından Cansu Dere, Yıldız Teknik Üniversite’nin düzenlediği 17. Yılın Yıldızları Ödül Tören’inde ödül aldı. Aldığı ödül sonrası bazı açıklamalarda bulunan Dere, Hakan: Muhafız hakkında da yorum yaptı.

UFUKTA YENİ BİR PROJE YOK

17. Yılın Yıldızları Ödülleri Töreni çıkışında gazeteciler sorularını cevaplayan Dere, yeni bir proje olup olmadığı sorusuna”Şuan sakin bir dönemdeyim. Onayladığım bir proje yok. O yüzden sakin geçiriyorum zamanımı.” cevabını verdi.

“MUHAFIZ’I ÇOK BEĞENDİM”

Ödülünü aldıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi’ne teşekkür eden Dere, Netflix’in ilk Türk dizisi “Hakan: Muhafız” için “Muhafız’ı çok beğendim. Ülkemiz için iyi bir adım oldu” diyerek destek verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.