Cansu Dere ve Engin Akyürek aşklarını gözlerden uzak yaşıyor

2017 Altın Kelebek Ödül Töreninde ‘Kendi Mucizesini Yaratanlar’ kategorisinde birlikte ödül alan Cansu Dere ve Engin Akyürek’in aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Uzun süredir hayatında biri olmayan Engin Akyürek ile en son Fransız bir sevgilisi olan Cansu Dere bugünlerde aşk yaşadığı konuşuluyor. İkilinin hayranları ise çıkan bu haberlerden sonra sosyal medya üzerinden sevinçlerini paylaşım yaparak gösterdi.

BÜYÜ BOZULMASIN DİYE AŞKLARINI GÖZLERDEN UZAKTA YAŞIYORLAR

İkili bunun için de buluşma yerlerini Engin Akyürek’in yaşadığı Anadolu Yakası’nı belirledi. Basına karşı mesafeli olan Cansu Dere ve Engin Akyürek’in birlikteliklerinden emin olana kadar da görüntü vermeyecekleri konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.