Cansu Dere taşıyıcı anne oluyor

Japon dizisinden uyarlanan yeni yapım şimdiden konuşuluyor. Cansu Dere, Japon yapımı ‘Mother’dan uyarlanan yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. 35 yaşındaki oyuncu dizide taşıyıcı anneyi canlandıracak.

Mother adlı Japon yapımından uyarlanan yeni dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Yeni sezonda Star TV’de başlaması planan dizi için Vahide Perçin ve Gonca Vuslateri’den sonra Cansu Dere ile anlaşıldı.

Uzun aradan sonra bu projeyle ekrana dönmeye hazırlanan Dere, dizide Zeynep adlı bir taşıyıcı anneyi canlandıracak. “Mother”ın yerli versiyonunda Dere, dünyaya getirdiği çocuğu kaçıran bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği MF Yapım imzalı dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Son olarak Beyaz Gece’de Leyla karakterini canlandıran Cansu Dere, Muhteşem Yüzyıl, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm ve Ezel gibi birçok projede rol aldı. Tecrübeli oyuncu Vahide Perçin, yeni dizide Cansu Dere’nin annesini canlandıracak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.