Cansu Dere: Samimi olmayı sevmem

Oyuncu ve model Cansu Dere, InStyle dergisine verdiği röportajda bilinmeyen yönlerini anlattı.

Proje seçimlerinde titiz davrandığını anlatan güzel oyuncu, “Her karar bir risk taşır. Seçimlerimden pişman olmamak, sonuçlarından mutlu olmak çok gurur verici gerçekten” dedi.

Sosyal medyaya mesafeli olduğunu anlatan Dere, sadece Instagram kullandığını ve zaman bulduğunda paylaşımda bulunduğunu anlattı.

blank

‘Sabrım sınırlıdır, ciddi olmayı severim’

Aşkı “dinamiği değişken, hiç belli olmayan bir hal” olarak tanımlayan Dere, “Aşık olduğumda kesin bir şey demek zor ama anlarım, bilirim. Belli olur herhalde” dedi. Dere, karakteriyle ilgili ise şu açıklamayı yaptı: “Aşırılıktan hoşlanmam. Fazla soru sorulmasını, samimi olmayı sevmem. Çabuk kaynaşmam. Sabrım sınırlıdır. Dengeli ve ciddi olmayı severim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.