Cansu Dere “Ferhat ile Şirin” dizisinin kadrosuna katıldı

Oyuncu Cansu Dere, Fox TV’de yayınlanacak olan Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosuna katıldı.

Cansu Dere, geçtiğimiz aylarda Fatih Aksoy ve Acun Ilıcalı ile birlikte yemek yemiş ve bu görüşmede bir dizi için anlaşmışlardı. Yemekten sonra magazin muhabirlerine konuşan Acun Ilıcalı, “Şu anda muhteşem üçlü buluştuk. Hayırlı olsun. Cansu Dere, Fatih Aksoy’un yapımcılığında çok güzel bir diziyle TV8 ekranlarında olacak” demişti.

Bu buluşmanın ardından Cansu Dere’nin hayranları dizinin yayınlanmasını beklerken Dere bu projeden ayrılmıştı. TV8 ile anlaşmayı bitiren Cansu Dere’nin Fox TV’de yayınlanacak bir diziyle anlaştığı ortaya çıktı. Güzel oyuncu yeni sezonda Ferhat ile Şirin dizisinde rol alacak. Merakla beklenen dizide yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar da yer alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.