Cansu Dere, Beren Saat ve Serenay Sarıkaya’yı geçti

Türkiye’nin en çok kazanan kadın oyuncusu ne Beren Saat ne de Serenay Sarıkaya. Cansu Dere ile Vahide Perçin bölüm başı 70 bin TL ile tüm rakiplerini geçti.

Ünlü dizi oyuncularının kaç lira para kazandığı merak konusu olurken Cansu Dere ile yılların oyuncusu Vahide Perçin, aldıkları ücretle ezeli rakiplerini ters köşeye yatırdı.

İlk sıradalar

Uzun bir aradan sonra ‘Annem’ dizisiyle ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanan Cansu Dere ile aynı yapımda rol alan Vahide Perçin’in yeni dizilerinden alacakları ücret dudak uçuklattı. İki oyuncu yapımdan bölüm başı 70 bin TL kazanacak. Mother adlı Japon yapımından uyarlanan dizide taşıyıcı anneyi oynayacak olan Dere ile annesi rolündeki Perçin, aylık 280 bin TL’yi ceplerine indirecek. İkili böylelikle kazançlarıyla Türkiye’nin en çok kazanan kadın oyuncuları arasında ilk sırayı aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.