Çankaya’dan Çocuklara Erken Karne Hediyesi

ÇOCUK DİYARI FİLM FESTİVALİ 4 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Çankaya Belediyesinin ev sahipliğinde 5. Uluslararası Çocuk Diyarı Film Festivali 4 Haziran’da başlıyor. Çocuklar için film gösterimlerinin yapılacağı festivalde, minik öğrencilerin çektiği filmler de izleyici ile buluşacak ve ödüllendirilecek. 10 Haziran’a kadar sürecek festivalde 30’dan fazla film çocuklarla buluşacak.

Çankaya Belediyesinden öğrencilere erken karne hediyesi geliyor. Çankaya Belediyesi’nin ev sahipliğinde 5. Uluslararası Çocuk Diyarı Film Festivali 4 Haziran’da başlıyor. 10 Haziran’a kadar sürecek festivalde 30’dan fazla film çocuklarla buluşacak. Paneller, sergiler, atölyeler ve konserlere süslenecek festivalde, minik öğrencilerin çektiği filmler de izleyici ile buluşacak ve ödüllendirilecek.

2017’den bu yana her yıl Çankaya Belediyesinin desteğiyle hayata geçen festival, 4 Haziran’da Konur Sokak’ta Fame Dans Gösterisi ve Şubadap Çocuk Konseri ile başlayacak. Film gösterimlerinin yanı sıra 5 Haziran’dan itibaren, çocuklara yönelik sanat ve oyun atölyelerinin düzenleneceği festivalde, atölyelere Bademlidere Çankaya Evi ev sahipliği yapacak. 9 Haziran’da Mülkiyeliler Birliğin’de gerçekleşecek Çocuk Hakları Paneli ile devam edecek festivalde Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi fuaye alanında açılacak Uzun Çoraplı Pippi Sergisi de 10 Haziran’a kadar minik sanatseverlerle buluşacak.

Festivali takip edecek Ankaralılar etkinlik takvimi ile ilgili tüm bilgileri 5. Uluslararası Çocuk Diyarı Film Festivali’nin sosyal medya hesaplarından ve cocuksineması adresinden öğrenebilirler.

“BİZ EN ÇOK ÇOCUKLARIN BELEDİYESİYİZ”

Çankaya Belediyesinin her yıl yaz aylarında çocuklar için birbirinden güzel etkinlik, festival ve şenliklere imza attığını hatırlatan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Her zaman söylüyoruz; kreşlerimiz, müzik atölyelerimiz, Çankaya Evlerimiz, 23 Nisan Çocuk Evimiz, bebek kütüphanemizle biz en çok çocukların belediyesiyiz. Bu yıl da Uluslararası Çocuk Diyarı Film Festivali’ne ev sahipliği yapmaktan çok mutluyuz. Tamamı ücretsiz olarak gerçekleşen tüm etkinliklere karne ve sınav heyecanı yaklaşan öğrencilerimizi davet ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.