Çankaya’da Yoğun Yağış Sonrası Temizlik

Çankaya Belediyesi ekipleri, Ankara’nın tümünde etkili olan yağışlar sonrası ulaşımı engelleyen devrik ağaçları ve yağışla sürüklenen taş toprak yığınlarını temizledi.

Başkent Ankara’da etkisini gösteren ve hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli yağış sonrası devrilen ağaçları bir bir toplayan Çankaya Belediyesi ekipleri, yağışla sürüklenen taş toprak yığınlarını temizledi. İlçede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğini ön planda tutan Çankaya Belediyesi sabahın ilk ışıkları ile çalışmalara başlarken ilçe sakinlerinin yağıştan olumsuz etkilenmemeleri için büyük çaba sarf etti.

Ankara’nın birçok bölgesini etkisi altına alan yağışlardan Çankaya’nın da etkilendiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Şu anda bir doğal afet ile karşı karşıyayız. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için tüm birimlerimizle çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.