CanKan: “Biz döndük…”

Hafızamızda “Yar Yar ” , Yaranamadım” gibi efsaneleşmiş şarkılarıyla yer edinen en Efsane gruplardan birisi olan CanKan, Malik Ayhan ile eski günlerine geri döndü.

İSTANBUL (İGFA)- Yeni şarkılarıyla sosyal medyada sevenlerinin paylaşım destekleriyle fırtınalar estiriyor. Fatih Abb ve Malik Ayhan ile Müzik tarihimizin en efsane gruplarından birisi olmayı başaran CanKan – CanKan Pink yeni şarkıları “Yana Yana” yı DMC&Yaşar Kekeva Plak etiketiyle sevenleriyle buluşturdu.

Sosyal medya hesaplarında sevenlerine yeni şarkılarını paylaşan efsane grup, “Biz döndük dünyada normala dönerse seviniriz :))” diyerek dünyaya mesajlarınıda verdiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.